Wednesday, June 26, 2013

4 Ways How to Wear a Zebra Print Dress

Ahojte!


Tak těch pár dní tepla je zase pryč a místo šatů hledáme ve skříních teplé svetry a kabáty. I přes to se s vámi podělím o pár nápadů, jak nosit mé oblíbené zebrované šaty – první, které jsem při tom příjemném oteplení vyndala ze skříně s vítězoslavným pokřikem “Hurá léto!” Jsou to modely letní, jen s minimem dalších vrstev, v kombinaci buď s populární mátovou barvou, nebo ležérní khaki zelenou.Mimochodem šaty s potiskem zebry jste již mohli vidět v tomto článku.
A jaké jsou vaše oblíbené letní šaty?


Hello!


So the very few warm days are gone again and we have to dig in our wardrobes to find warm jumpers and coats instead of dresses. Despite that I would like to share with you few ideas on how to wear my favorite zebra dress – this was the first dress I took out of the wardrobe while  screaming “Hurray! Summer!” These are the summer combinations with minimum layers and combined with either popular mint color or relaxed khaki green. BTW you may remember this dress from this post.
And what are your favorite summer dress?




1. kombinace
S širokým zeleným páskem v odstínu mint a bílé lodičky.



1st combination
With wide mint belt and white pumps.



2. kombinace
S vysokými podpatky a s rozepnutými olivově zelenými šaty. Zelená v kombinaci se zvířecím vzorem vypadá dobře, evokuje safari ;)
2nd combination
With high heels and opened olive green dress. The green looks good with animal prints as it reminds safari ;)




3. kombinace
S balerínami, ladícím černým šátkem, úzkým světle modrým páskem a tyrkysovými doplňky. Černé doplňky ladí s černobílým zebrovaným potiskem šatů a tyrkysové doplňky oživují černobílou kombinaci.

3rd combination
With ballerinas, matching black scarf, light blue skinny belt and turquoise accessories. The black accessories match with the black and white zebra print while the turquoise accessories brighten the black and white combination up.  




4. kombinace
S vysokými podpatky a krátkým zeleným lněným sáčkem, které ladí se zebrovaným potiskem.

4th combination
With high heels and short linen blazer which matches the zebra print.








No comments:

Post a Comment